چرا سیر بخوریم؟

به گزارش وبلاگ سال آرامش، تحقیقات تازه نشان می دهند که مصرف سیر می تواند در جلوگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا نماید.

چرا سیر بخوریم؟

به گزارش باشگاه وبلاگ سال آرامش، سیر معادل اثربخشی آنتی بیوتیک ها در داروخانه ها است؛ زیرا حاوی گروهی از ترکیبات گیاهی است که سیستم ایمنی را تقویت نموده و توانایی بدن را برای مبارزه با عفونت باکتریایی افزایش می دهد.

اعتقاد بر این است که این ترکیبات در ارتباط با آنتی اکسیدان های موجود در سیر، خطر ابتلا به سرطان، یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر دنیا را کاهش می دهند.

بعضی از مطالعات نشان داده اند که سیر حاوی ترکیبات ضد سرطانی است:

1. الیسان ها:

ترکیبی گیاهی که ضد باکتری و ضد قارچ است، اما اگر پوست به اندازه زیاد در معرض آن قرار گیرد باعث جوش می گردد و حرارت زیادی که سیر در هنگام پخت در معرض آن قرار می گیرد آن را از بین می برد و گفته می گردد که مایکروویو مزایای سلامتی آن را کاهش می دهد.

2. فلاونوئیدها:

ترکیبات گیاهی معطر به لطف خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود از سلول های بدن در برابر آسیب محافظت می نمایند.

3- سلنیوم و آلیل سولفیدها:

دو ماده ضد قارچ از DNA در برابر آسیب محافظت و ترمیم ژنتیکی را در بدن تحریک می نماید.

سیر چگونه از سرطان پیشگیری می نماید؟

1. از فعالیت رادیکال های آزاد در بدن انسان جلوگیری و در نتیجه سلول ها را از خطر التهاب، آسیب و تبدیل به تومور های بدخیم محافظت می نماید.

2. رشد سلول های سرطانی را متوقف می نماید و در بعضی موارد ممکن است آن ها را برای همواره از بین ببرد.

3. یکپارچگی DNA را در هسته سلول ها حفظ و بدن را برای ترمیم ژنتیکی تحریک می نماید.

منبع: فرارو

به "چرا سیر بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا سیر بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید