طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی (در قابلمه و زودپز)

به گزارش وبلاگ سال آرامش، اگر در پی طبخ یک غذای مجلسی و بسیار خوشمزه با ظاهری مجذوب کننده برای میهمانی خود هستید، پیشنهاد می کنیم که طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی را دنبال نموده و این غذای خوشمزه را امتحان کنید. احتمالا شما پیش از این نیز باقالی پلو با ماهیچه را طبخ نموده باشید، اما این دستور پخت به شکل کاملا رستورانی و مجلسی بوده و یاری می نماید تا یک وعده غذای بی نظیر آماده کنید. پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی (در قابلمه و زودپز)

باقالی پلو با ماهیچه

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت غذا240 دقیقه
اندازه سختیمیانه

باقلا پلو با ماهیچه مجلسی

در بیشتر مراسم های عروسی و به منظور ارائه برترین و لذیذترین غذا، باقالی پلو با ماهیچه سرو می گردد. از آن جایی که این غذای لذیذ هواداران زیادی دارد، برای رضایت حال مهمانان خود می توانید این غذای لذیذ و خوش رنگ و لعاب را تدارک ببینید. برای تهیه این غذای خوشمزه باید مواد اولیه تازه و مرغوب تهیه نموده و در طبخ آن نیز مهارت به خرج دهید.

شوید پلو با ماهیچه غذایی مجلسی است که در بیشتر میهمانی ها سرو می گردد و حتما شما نیز عاشق آن خواهید شد. البته شاید بعضی از افراد گیاه خوار یا کسانی که نمی توانند گوشت قرمز بخورند، این غذا را نپسندند ولی بیشتر افراد به باقالی پلو با ماهیچه علاقه زیادی دارند. در بخش بعدی مراحل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را برای شما توضیح می دهیم.

مواد لازم در طرز پخت ماهیچه پلو

در صورتی که هوادار باقالی پلو با ماهیچه به روش رستورانی هستید، توصیه می کنیم در ابتدا مواد اولیه این غذای خوشمزه و اصلی ایرانی را تهیه کنید و سپس به سراغ مراحل پخت آن بروید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
برنج3 و نیم پیمانه
باقلا2 فنجان
شوید1 فنجان
ماهیچه3 عدد
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق
نمکبه اندازه دلخواه
فلفلبه اندازه دلخواه
زردچوبهبه میزان کافی
پاپریکابه میزان کافی
زعفران دم کشیدهبه اندازه کافی
آب قلمبه اندازه کافی

طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی

پیش از آن که آغاز به تهیه غذا کنید، باید بگوییم که تهیه باقالی پلو با ماهیچه آن قدرها ساده نیست؛ اما با دقت و مهارت می توانید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. به یاد داشته باشید که طرز پخت ماهیچه مجلسی کمی فرق دارد و باید دقت کنید که بافت ماهیچه در زمان پخت، از هم وا نرود.

  • مرحله اول: برای خوش طعم شدن و دم کشیدن کامل برنج، بهتر است برنج خود را از چند ساعت قبل خیس کنید.
  • مرحله دوم: اگر ماهیچه فریزری استفاده می کنید، باید آن را از چند ساعت قبل از فریزر خارج نموده باشید. بهتر است ماهیچه مورد نظر خود را به هنگام پخت یا از قبل مزه دار کنید.

نکته: اگر به این نوع غذاها علاقه داشته باشید، احتمالا چلو گوشت نیز دوست دارید. در طرز تهیه چلو گوشت با دنبالچه گوساله نیز به همین شکل گوشت را مزه دار کنید. فارغ از این که طرز تهیه ماهیچه گوسفندی یا گوساله را دنبال می کنید، این مزه دار کردن، مهم خواهد بود.

  • مرحله سوم: پیازها را خرد نموده، در ماهی تابه قرار دهید و بگذارید سرخ شوند، سپس ماهیچه ها را به داخل پیازها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.
  • مرحله چهارم: اکنون ادویه ها همچون فلفل، پاپریکا، و زردچوبه را به ماهیچه اضافه کنید تا حسابی به این مواد آغشته گردد.
  • مرحله پنجم: بعلاوه می توانید زعفران دم نموده و رب گوجه فرنگی نیز به ماهیچه اضافه کنید.
  • مرحله ششم: در مرحله ششم از طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی ، آب جوش به ماهیچه بیفزایید تا حسابی پخته گردد.
  • مرحله هفتم: بعد از این که گوشت نرم شد، بهتر است دوباره کمی زعفران و نمک به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید از ابتدا به ماهیچه نمک نزنید، زیرا در این صورت دیرپز خواهد شد. در طرز تهیه باقالی پلو با گوشت هم بهتر است که نمک را در لحظات آخر اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: باقالی های سبز را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید پخته و از حالت سفتی خارج شوند. البته توجه داشته باشید که باقالی ها زیاد از حد نپخته و وا نروند.
  • مرحله نهم: اکنون نوبت درست کردن برنج است و شما باید برنج و شوید را در آب جوش بریزید و بر روی اجاق قرار دهید تا نرم گردد. دقت داشته باشید که برای درست کردن باقالی پلو، بهتر است که برنج را کمی کمتر جوشانده و هنوز بخش میانی آن، کمی سفت باشد.
  • مرحله دهم: بعد از نرم شدن برنج، برنج و شوید را آبکش کنید.
  • مرحله یازدهم: حالا برنج و شوید و باقالی ها را با هم مخلوط کنید.
  • مرحله دوازدهم: می توانید در کف قابلمه، سیب زمینی به جای ته دیگ قرار دهید.
  • مرحله دوازدهم: برنج را روی سیب زمینی ها بریزید و اجازه دهید دم بکشد. در انتها برنج را به همراه ماهیچه در دیس بچینید و سرو کنید.

در انتها این مطلب، پیشنهاد می کنیم که اگر به غذاهای پروتئینی علاقه دارید، طرز تهیه کباب تابه ای را نیز دنبال نموده و این غذای خوشمزه را در منزل آماده کنید.

نحوه سرو باقالی پلو با ماهیچه

آماده شدن این غذای خوشمزه و طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی را تا اینجای کار دنبال کردیم؛ حالا می خواهیم ببینیم که برای سرو باقالی پلو با ماهیچه باید از چه موادی استفاده کرد. شما می توانید این غذای مجلسی و خوشمزه را همراه با سالاد فصل، سیر ترشی یا دیگر ترشی های خوشمزه به عنوان دورچین ماهیچه سرو کنید. همین طور ماست و موسیر نیز چاشنی خوبی برای این غذای مجلسی محسوب می گردد.

طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی در زودپز

در بالا دیدیم که ماهیچه پلو چگونه درست میگردد. همان طور که گفتیم طرز پخت ماهیچه پلو با ماهیچه حدود 4 الی 5 ساعتی طول می کشد، زیرا شما باید برای پخته شدن گوشت منتظر بمانید. در واقع درست کردن این غذای لذیذ نیز همچون آبگوشت و دیزی به زمان پخته شدن گوشت بستگی دارد.

با توجه به اینکه باقالی پلو با ماهیچه قیمت زیادی در رستوران ها دارد و اگر دوست دارید خودتان این غذای خوشمزه را در مدت زمان کوتاهی بپزید و میل کنید، پس باید از زودپز یاری بگیرید. به واقع روش پخت ماهیچه گوسفندی نیز به همین شکل باید با زودپز انجام گردد.

باقالی پلو با ماهیچه در زودپز خیلی سریع تر از حالت عادی آماده می گردد. به زبان ساده در مرحله ای که باید گوشت ماهیچه خود را بعد از تفت دادن به همراه پیاز و ادویه در آب جوش قرار دهید تا پخته گردد، شما می توانید گوشت ماهیچه را به همراه همان مخلفات در زودپز قرار دهید. با این کار گوشت ماهیچه شما در عرض 40 الی 50 دقیقه به طور کامل پخته و نرم می گردد.

چرا باقالی پلو با ماهیچه را آنلاین سفارش نمی دهید؟

اگر با مطالعه طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی ناامید شدید و نمی خواهید این غذای خوشمزه را بعد از 4 الی 5 ساعت زحمت میل کنید، بهتر است از سرویس سفارش انلاین غذا یاری بگیرید. در این صورت بدون هیچ نگرانی و دغدغه ای می توانید باقالی پلو با ماهیچه خود را از یکی برترین رستوران ها به وسیله وبلاگ سال آرامش در شهر خود، سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی (در قابلمه و زودپز)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی (در قابلمه و زودپز)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید