نگهداری پیاز خام در فریزر ، چند روش آسان برای فریز کردن پیاز خام در فریزر خانه

به گزارش وبلاگ سال آرامش، پباز یکی از مواد اصلی بیشتر غذاهای ایرانی است . اگر می خواهید آن را فریز کنید تا در زمان آشپزی خود صرفه جویی کنید، راهکارهایی وجود دارد.

نگهداری پیاز خام در فریزر ، چند روش آسان برای فریز کردن پیاز خام در فریزر خانه

به گزارش وبلاگ سال آرامش، شاید شما هم جزو کسانی باشید که ترجیح می دهید هر بار در هر آشپزی پیاز خرد نکنید؛ در زیر روش هایی برای فریزر کردن پیاز آورده شده است:

  • اینفوگرافیک | کاربرد انواع پیاز که نمی دانستید | از رنگ های مختلف پیاز کجا استفاده کنیم؟

ساده ترین روش فریز کردن پیاز

1. پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید. وقتی پیازها را به مقدار دلخواه خود خرد کردید، آنها را به کیسه پلاستیکی فریزر منتقل کنید.

2. قبل از انتقال پیاز در فریزر خود، روی آن برچسب بزنید تا روی آن تاریخ، نوع پیاز و چه زمانی باید از آنها بهره ببرید، بنویسد. کیسه را صاف در فریزر قرار دهید.

روش جوشاندن پیاز

1. پیازها را پوست بگیرید و به مقدار دلخواه خرد کنید. یک ظرف بزرگ را با آب پر کنید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید. اجازه دهید آب به جوش بیاید، تقریباً 10 تا 20 دقیقه طول می کشد.

2. پیازها را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید. اجازه دهید 3 تا 7 دقیقه بپزد.

3. پیازها را به یک کاسه آب سرد منتقل کنید. به محض اینکه پیازها را از آب جوش خارج کردید، آنها را در یک کاسه یخ یا آب سرد قرار دهید. بگذارید پیازها به همان مدت زمانی که آنها را جوشانده اید در آب سرد هم بمانند.

4. پیازها را از آب سرد بیرون بیاورید و داخل آبکش بریزید. خوب تکان دهید تا آب اضافی از بین برود و روی یک حوله تمیز بریزید. هنگامی که خشک شدند، آنها را به کیسه های فریزر منتقل کنید و آنها را در فریزر قرار دهید.

  • چگونه پیاز را نگینی خرد کنیم | چند ترفند ساده برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن | پیاز خرد شده را تا چند روز می توان نگه داشت؟

پوره کردن پیاز

1. پیازها را پوست گرفته و تکه تکه کنید. از یک چاقو برای جدا کردن سر و پایین پیازها بهره ببرید تا بتوانید به راحتی پوست کاغذی آن را جدا کنید. سپس پیازها را تکه تکه کنید تا برای پوره شدن آماده شوند. نیازی نیست پیاز را خرد کنید یا خلالی کنید، بلکه آن را به تکه های کوچکی برش دهید که در مخلوط کن جا گردد.

2. پیازها را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. تا پیازها به صورت پوره غلیظ اما صاف دربیایند.

3. هنگامی که پیازها را پوره کردید، با استفاده از یک قاشق، پوره را با دقت در یک قالب یخ بریزید. قالب را در فریزر قرار دهید و اجازه دهید پوره کاملا یخ بزند که تقریباً چهار ساعت طول می کشد.

4. بعد از اینکه تکه های یخ پوره شده پیاز کاملا یخ زد، آنها را با احتیاط از سینی خارج کنید. آنها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "نگهداری پیاز خام در فریزر ، چند روش آسان برای فریز کردن پیاز خام در فریزر خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگهداری پیاز خام در فریزر ، چند روش آسان برای فریز کردن پیاز خام در فریزر خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید