طرز تهیه نان سیر خانگی، ترد و دلپذیر

به گزارش وبلاگ سال آرامش، نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می گردد. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به علت استفاده از پنیر پیتزا کالری بالایی دارد و می توانیم از آن به عنوان غذای کامل نیز استفاده کنیم.

طرز تهیه نان سیر خانگی، ترد و دلپذیر

نان سیر از جمله خوشمزه ترین و پرهوادارترین پیش غذاهای رستورانی است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه و به عنوان پیش غذا سرو کنید. به هر حال چه هوادار غذاهای گوشتی باشید و چه اهل گیاهخواری به احتمال زیاد دست رد به سینه نان سیر خانگی یا نان سیر دار با نان تست نمی زنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر خانگی

  • نان تست: 10 عدد
  • کره آب شده: 5 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: 3 حبه
  • آویشن: 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا رنده شده: 1 پیمانه
  • جعفری تازه: به میزان دلخواه

طرز تهیه نان سیر خانگی

ابتدا فر را روشن و روی درجه 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید. نان تست ها را با مقدار دلخواه برش بزنید. در یک ظرف مناسب کره آب شده، روغن زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. وقتی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه یکدست آماده شد، آن را به صورت یکنواخت روی نان های تست بمالید.

سینی فر را با میزانی روغن زیتون چرب کنید و نان سیرها را در سینی فر بچینید. 5 دقیقه زمان برای آماده شدن نان سیر در فر کافی است. رنگ نان سیر باید طلایی روشن باشد و قهوه ای نگردد.

نکات مهم تهیه نان سیر خانگی

  • برای درست کردن نان سیر از نان باگت هم می توانید بهره ببرید.
  • در این صورت نان باگت ها را با ضخامت 2 الی سه سانتی متر برش بزنید و به همین ترتیب عمل کنید.
  • اگر از نان باگت استفاده کردید باید داخل نان را کمی به سمت داخل فشار دهید تا جا برای مواد باز گردد.
  • به جای آویشن می توانید از 50 گرم جعفری تازه بهره ببرید.
  • میزان سیر را نسبت به ذائقه خود کم و زیاد کنید.
  • اگر خمیر پیتزا دارید مواد نان سیر را روی خمیر پیتزا بریزید و نان سیر را به صورت پیتزا درست کنید.
  • اگر فر ندارید نان سیر را می توانید در تابه درست کنید. کف تابه را کمی چرب کنید و نان ها را در آن بچینید.
  • در ماهی تابه را ببندید تا پنیر کاملا روی نان سیر آب گردد و زیر نان سیر هم برشته و طلایی گردد. جعفری ها را در دو یا سه دقیقه پایانی پخت روی نان سیر خانگی و پنیر پیتزا بپاشید.
  • اگر یک قاشق مرباخوری تره ریز خرد شده هم روی نان سیر بریزید طعم لذیذی به آن می بخشد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی اسنک سوخاری، یک فست فود بی نظیر را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه نان سیر خانگی، ترد و دلپذیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان سیر خانگی، ترد و دلپذیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید