آب هندوانه با لیمو و نعنا، خنک و تازه

به گزارش وبلاگ سال آرامش، اگر شما در فصل تابستان زیاد هندوانه مصرف می کنید یا گاهی پیش می آید که هندوانه علاوه بر رنگ خوب آن شیرین نیست، دست به کار شوید و آن را تبدیل به یک نوشیدنی خنک کنید.

آب هندوانه با لیمو و نعنا، خنک و تازه

آب هندوانه یکی از انواع نوشیدنی هایی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و بسیار پر خاصیت و مقوی هم هست و می تواند یک نوشیدنی سالم در روزهای گرم تابستان باشد. هندوانه برای نگه داشتن آب بدن در روزهای گرم، یاری به کاهش دردهای عضلانی، یاری به هضم غذا، برای زنان باردار و کنترل فشار خون نیز مفید است. با وبلاگ سال آرامش همراه باشید تا طرز تهیه آب هندوانه با لیمو و نعنا را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه آب هندوانه با لیمو و نعنا

  • هندوانه 1 عدد
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش تازه 1 عدد
  • یخ به اندازه لازم

طرز تهیه آب هندوانه با لیمو

مرحله اول

ابتدا هندوانه را برش بزنید و تخم های هندوانه را به یاری خلال دندان یا چاقو از آن خارج کنید. سپس هندوانه ها را خرد و به قطعات کوچک تر تبدیل نمایید.

مرحله دوم

هندوانه ها را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کمی حجم آن کمتر گردد. در ادامه گلاب و شکر و آب لیموترش را به همراه یخ خردشده اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا دوباره دستگاه را روشن کنید و بگذارید مواد به خوبی میکس و پوره شوند. سپس داخل لیوان بریزید و به دلخواه آن را تزیین کنید.

مواد لازم برای تهیه آب هندوانه و نعنا

  • هندوانه 1/2 عدد
  • برگ نعنا تازه 2 قاشق غذاخوری
  • یخ به اندازه لازم

طرز تهیه آب هندوانه با نعنا

مرحله اول

هندوانه را برش دهید. سپس تخم های آن را جدا کنید. این کار را با دقت انجام دهید تا مغزها در هنگام مخلوط شدن داخل آب هندوانه نباشند. سپس پوست هندوانه را جدا نمایید.

مرحله دوم

هندوانه را داخل مخلوط کن بریزید و بگذارید تا کمی پوره شوند. در ادامه برگ های نعنا را که از قبل شستید داخل مخلوط کن بریزید و یخ را نیز اضافه نمایید.

مرحله سوم

حالا مجدد دستگاه را روشن کنید و بگذارید مواد خوب یکدست شوند. سپس داخل لیوان بریزید و با برگ نعنا تزیین کنید. این نوشیدنی را در کنار دسر 5 دقیقه ای با بیسکویت پتی بور نوش جان کنید.

نکات کلیدی در تهیه آب هندوانه با لیمو و نعنا

  • در هر کدام از روش های بالا می توانید اندازه شکر را کم و زیاد کنید.
  • به جای شکر از عسل نیز می توانید بهره ببرید.
  • می توانید آب هندوانه را داخل صافی بریزید تا شفاف و یکدست باشد.
  • با برش های لیمو نیز می توانید این نوشیدنی را تهیه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه حلوا ارده خانگی به روش بازاری را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "آب هندوانه با لیمو و نعنا، خنک و تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب هندوانه با لیمو و نعنا، خنک و تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید