دریافت تلخی آبلیمو به روشی ساده و کاربردی
به گزارش وبلاگ سال آرامش، خبرنگاران | سرویس آشپزی - امروزه با دستگاه های مخصوصی دریافت آبلیمو انجام می گردد. در این دستگاه ها، هسته لیمو جدا نشده و در آبلیمو له می گردد که نتیجه آن تلخ شدن آبلیمو است. در این مقاله با ما همراه باشید تا با روش های دریافت تلخی آبلیمو و همچنین روش های نگهداری آبلیموی تازه آشنا شوید.

روش های دریافت تلخی
یکی از روش های خانگی برای دریافت تلخی آبلیمو این است که از هویج بهره ببرید زیرا هویج تلخی آبلیمو را به خود جذب می نماید.
- به ازای هر 15 کیلو لیمو، 4 عدد هویج با اندازه متوسط را پوست کنده و به شکل درسته درون آبلیمو بیاندازید و 24 ساعت صبر کنید
- سپس هویج ها را از آبلیمو خارج نموده و حالا آبلیمو را صاف کنید.
روش های نگهداری از آبلیموی تازه
برای اینکه آبلیموی تازه را به بهترین شکل نگهداری کنید، ضروری است تا با روش های نگهداری از آبلیموی تازه آشنا شوید. در صورت عدم نگهداری صحیح ممکن است آبلیمو تغییر رنگ داده و یا حتی طعمش هم تغییر کند. نکات نگهداری از آبلیموی تازه عبارت است از:
1. آبلیمو را دور از نور نگهداری کنید
برای اینکه رنگ آبلیموی تازه با گذشت زمان کدر و سیاه نشود، باید آن را در جای تاریک و به دور از نور نگهداری کنید. حتی می توانید با کشیدن یک پلاستیک مشکی روی شیشه آبلیمو از حفظ رنگ آبلیمو مطمئن شوید.
2. آبلیمو را در ظرف شیشه ای نگهداری کنید
نکته بسیار مهم در نگهداری همه ترشیجات از جمله آبلیمو این است که باید در ظروف شیشه ای نگهداری شوند. به هیچ عنوان در ظروف و بطری های پلاستیکی آن ها را نگه ندارید، چرا که اسید موجود در ترشیجات، مواد موجود در ظروف پلاستیکی را اکسید نموده و مواد سمی فراوری می نمایند که برای سلامت انسان بسیار خطرناک هستند.
سخن آخر
همانطور که اشاره شد، دریافت تلخی آبلیمو با هویج به آسانی امکان پذیر است. آبلیمو به دلیل طعم ترش و مطلوب و همچنین خواص بی شماری که دارد، به عنوان چاشنی در غذا ها و سالاد ها بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین خوب است تا با رعایت اصول نگهداری از آبلیمو، طعم و رنگ طبیعی آن را حفظ نموده تا بتوانید در تمام روز های سال از آن بهره ببرید و لذت ببرید. دریافت تلخی زیتون نیز مانند آبلیمو روش های بسیار آسانی دارد و یادگیری آن برای علاقه مندان به زیتون می تواند مفید باشد. در صورتی که روش دیگری برای دریافت تلخی آبلیمو و یا نکته ای برای نگهداری آن می دانید در قسمت نظرات با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.
منبع: setare.com