فلافل با دیپ ماست وخیار

به گزارش وبلاگ سال آرامش، فلافل یک غذای عربی است که از نخود آبگوشتی و ادویه مخصوص تهیه می گردد و خود عرب ها آن را با سس انبه می خورند. اما ما ماست وخیار را انتخاب نموده ایم.

فلافل با دیپ ماست وخیار
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • دو پیمانه نخود (از یک شب قبل خیس کنید)
  • یک عدد پیاز سفید کوچک
  • یک دسته نعنا تازه
  • نصف یک دسته گشنیز تازه
  • 3 حبه سیر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قرص نان
  • نوک قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک پیمانه روغن کانولا (یا روغن زیتون)
  • یک عدد خیار
  • یک پیمانه ماست یونانی (یا خامه ای)
  • نمک و فلفل
  • یک بسته نان پیتا

طرز تهیه

1- نخودها را آبکش کنید و 2 ساعت بگذارید بماند تا آب آنها کاملا گرفته گردد.

2- نخود، پیاز خرد شده، دو حبه سیر، نصف دسته نعنا، گشنیز، تخم مرغ، نان، نمک، فلفل و زیره سبز و نیمی از آب لیمو ترش را داخل غذاساز بریزید و با سرعت بسیار پایین هم بزنید تا خمیر شوند.

3- آنها را داخل کاسه بریزید تا کمی در دمای اتاق بماند. در این فاصله ماست و خیار را تهیه کنید.

4- ماست، خیار، به جای مانده نعنا و آب لیمو ترش و یک عدد سیر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. در خاتمه، نمک و فلفل اضافه کنید.

5- داخل قابلمه کوچکی روغن زیاد بریزید به طوری که دوسوم قابلمه را پر کند. روی حرارت میانه قرار دهید تا روغن کاملا داغ گردد. خمیر فلافل را با دست به شکل توپ حالت دهید و کمی آن را فشار دهید و داخل روغن بیندازید.

6- دو تا سه دقیقه بعد که هر دو طرف فلافل طلایی شد آن را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته گردد.

7- در آخر به همراه دیپ ماست و نان پیتا سرو کنید.

منبع: فوت و فن

به "فلافل با دیپ ماست وخیار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فلافل با دیپ ماست وخیار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید