تاس کباب فرانسوی

به گزارش وبلاگ سال آرامش، این غذا را باید در فر درست کنید و با تاس کباب ما ایرانی ها بسیار فرق دارد اما واقعا خوش طعم است و مطمئنا طرفدار این غذا خواهید شد.

تاس کباب فرانسوی
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • ¼ پیمانه کره
  • 1.5 پیمانه هویج خرد شده
  • 1.5 پیمانه کرفس خرد شده
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • سه پیمانه قارچ خرد شده
  • دو پیمانه آب گوشت
  • یک قاشق غذاخوری پودر خردل
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • دو قاشق چایخوری رزماری تازه
  • دو قاشق چایخوری آویشن تازه
  • 480 گرم گوشت پخته شده
  • 5 عدد نان تست

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2- در یک تابه بزرگ، سه قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. هویج، کرفس، پیاز و فلفل را اضافه کنید و آنها را 7 تا 9 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها، یک پیمانه آب گوشت، خردل، سیر، رزماری و آویشن را اضافه کنید. دوباره تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید مواد بجوشند. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه هم نیم جوش شوند.

3- گوشت و به جای مانده آب گوشت را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گرم بمانند.

4- در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری کره را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر آب کنید. آن را روی نان ها بمالید و آنها را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. مخلوط گوشت را داخل پیرکس بریزید. روی آنها را با مکعب های نان بپوشانید. پیرکس را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 330
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 77 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 21 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 8 گرم
  • پروتئین: 21 گرم
  • سدیم: 885 میلی گرم
  • پتاسیم: 241 میلی گرم
  • کلسیم: 71 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "تاس کباب فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاس کباب فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید