چگونه قارچ را فریز کنیم که سیاه نشود؟
به گزارش وبلاگ سال آرامش، قارچ خام دارای ویتامین C، A و کاروتن است که ممکن است در اثر پخت ویتامین C آن از بین برود. اما باید این نکته را در نظر داشت که بعضی از آلودگی های قارچ تنها با پختن آن از بین می رود.

بسیاری از افراد عقیده دارند با آب پز کردن قارچ ویتامین های قارچ از بین خواهد رفت در حالی که قارچ آب پز شده نسبت به قارچ خام آنتی اکسیدان بیشتری دارد. برترین روش نگهداری از قارچ خوراکی به مدت طولانی را در وبلاگ سال آرامش بخوانید.
طرز نگهداری از قارچ برای یک هفته
پاکت کاغذی: قارچ های شسته شده را پاک کرده و پس از قراردادن در یک کیسه کاغذی در فریزر می گنجانند. در این روش کیسه کاغذی باعث عبور هوا می گردد، درنتیجه قارچ ها رطوبت نمی گیرند و سالم می مانند. با این روش تنها می توان قارچ را تا یک هفته نگهداری کرد.
چگونه قارچ را فریز کنیم که سیاه نگردد؟
حال اگر بخواهید قارچ های خوشمزه و تازه را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید از روش های زیر بهره ببرید.
جوشاندن در ظرف آبلیمو
یکی از راه های نگهداری قارچ خوراکی به مدت طولانی ترکیب آن با آبلیمو است. قارچ های برش داده و شسته شده را به قابلمه ای که حاوی آب جوش و چند قطره آبلیمو است اضافه کنید. مخلوط را مرتب هم بزنید تا همه قسمت های قارچ به خوبی پخته گردد. پس از یک دقیقه قارچ را آبکش کنید و در بسته بندی مناسب فریزر قرار دهید.
تفت دادن قارچ
قارچ های خرد و خشک شده، در روغن زیتون یا کره به مدت 3دقیقه تفت دهید. بعد از تفت کوتاه مدت، قارچ ها را در ظرفی قرار دهید تا روغن آن ها گرفته گردد. سپس قارچ ها را پس از خنک شدن در ظرف فریزر قرار دهید. مزیت این روش حفظ طعم دلچسب قارچ است. باید دقت گردد که هنگامی که قارچ های تفت داده شده در ظرفی قرار می گیرند، درب ظرف به خوبی بسته گردد تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. برای خروج هوا از ظرف می توان پس از قراردادن قارچ در ظرف، درب آن را کمی به داخل فشار داد تا هوای آن خارج گردد.
بخارپز کردن
سبد مخصوص بخارپز را در ظرف آب جوش قرار داده به طوری که آب با قارچ تماس پیدا نکند؛ سپس قارچ ها به مدت 2 دقیقه در داخل سبد قرار می گیرند. در مرحله بعد قارچ ها با آب سرد آبکشی می شوند. بخار آب جوش، قارچ را سفید، نیم پز و تمیز می نماید. این قارچ ها را می توان در فریزر نگهداری کرد.
سفید کردن قارچ با آب جوش
در این روش ابتدا قارچ های خرده شده و شسته را به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار می دهید. بعد از 10 دقیقه قارچ ها را با آب سرد آبکشی کنید. آبکش را به خوبی تکان دهید و سپس دوباره قارچ ها را به مدت 2 دقیقه در آب جوش بریزید. پس از تکرار چندباره این حرکت، قارچ ها را آبکشی کنید. با این روش می توان قارچ هایی ضدعفونی شده و عاری از لکه و سیاهی به دست آورد. پوست رویی قارچ ها در این فرآیند سرد و گرم شدن جدا شده و لایه سفید آن باقی می ماند. این قارچ ها را در ظرف درب داری قرار داده و در فریزر نگهداری کنید. در روش سرد و گرم کردن، قارچ ها شکل خمیری نمی گیرند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب هزینه زندگی ابدی چقدر است؟ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا