طرز تهیه توپک عسلی با بیسکویت و کره بادام زمینی

به گزارش وبلاگ سال آرامش، توپک عسلی یک شیرینی مقوی و خوشمزه است که آماده کردن آن نیازی به فر هم ندارد. به راحتی آن را می توانید در منزل تهیه کنید و به عنوان شیرینی عید یا به عنوان میان وعده با چای و قهوه نوش جان کنید. با طرز تهیه توپک عسلی همراه ما باشید.

طرز تهیه توپک عسلی با بیسکویت و کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه توپک عسلی

  • کره بادام زمینی پنج قاشق سوپ خوری
  • پودر بیسکوییت 170 گرم
  • عسل دوونیم قاشق سوپ خوری
  • انجیر خشک ریز شده سه عدد
  • کره نرم شده 45 گرم
  • پودر نارگیل یا کنجد به میزان لازم برای تزیین

طرز تهیه توپک عسلی

مرحله اول

برای آغاز بیسکوییت را داخل مخلوط کن حسابی پودر کنید.

مرحله دوم

یک کاسه بردارید و بیسکوییت پودر شده، کره بادام زمینی و عسل را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

کره را به روش بن ماری ذوب نموده و به مواد بالا اضافه کنید تا ترکیب یکدستی به وجود آید.

مرحله چهارم

مواد را خوب با هم ورز دهید تا نرم و منسجم شوند.

مرحله پنجم

حالا انجیر خشک را به صورت ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. مخلوط را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت گردد.

مرحله ششم

بعد از 20 دقیقه از مواد به میزان یک گردو بردارید و به یاری دست گرد کنید و داخل پودر نارگیل یا کنجد بغلتانید.

مرحله هفتم

توپ ها را دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا شکل خودشان را حفظ نمایند.

مرحله هشتم

توپک عسلی آماده است. حالا می توانید با یک فنجان چای داغ نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه توپک عسلی

  • بهتر است از بیسکوییت های سبوس دار مثل ساقه طلایی بهره ببرید.
  • توپ ها را می توانید در پودر مغزهای مختلف مثل مغز گردو، بادام، پسته و فندق بغلتانید.
  • می توانید توپک را داخل شکلات سفید یا قهوه ای ذوب شده بغلتانید.
  • توپک های عسلی را در یخچال می توانید نگهداری کنید اما بهتر است به میزان کمتری و برای دو تا سه وعده تهیه کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه توپک عسلی با بیسکویت و کره بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه توپک عسلی با بیسکویت و کره بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید